شرکت ماشین سازی انصاراستیل

طراحی و تولید بهترین دستگاه های تولید مواد غذایی

شرکت ماشین سازی انصاراستیل

طراحی و تولید بهترین دستگاه های تولید مواد غذایی

۳ مطلب در شهریور ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

تن ماهی را میتوان از آن نوع غذاهایی دانست که در اکثر خانه ها موجود میباشد . دلیل این اتفاق ساده بودن تن ماهی در تهیه و مصرف است.

کنسرو تن ماهی یک نوع غذای نیمه آماده میباشد که باید نکاتی را هم درباره چگونگی تولید و هم درباره مورد طبخ درست آن دانست.

نکاتی درمورد تولید کنسروماهی

تن ماهی بدلیل داشتن گوشت خالص ماهی باید از تولید و بهداشت بسیار زیادی همراه باشد . ماهی تن دارای آلاینده هایی مانند آرسنیک، هیستامین و جیوه هستند.

نظارت بر کنسروهای ماهی توسط ۲سازمان بزرگ شیلات که بر صید ماهی نظارت دارند و همچنین سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت انجام می شود.

ممکن است آلاینده هایی مانند هیستامین در بدن ماهی ها تولید شود اما قبل از این که محصولی مثل کنسرو تن ماهی وارد باز شود این نوع محصول کنترل کامل میشود.

این نکته را باید دانست که اگر ماهی در مدت زمان زیاد و درشرایط نامناسب نگهداری شود این آلاینده به طور خودکار تولید میشود .

محصولی مثل تن ماهی از نظارت های بالایی اما به صورت ادواری صورت میگیرد.

در این نوع بازرسی ها از محصول مورد نظر نمونه برداری از آلاینده ها میشود و پس از تایید آن به بازار ارائه میشود. این نوع نظارت برای غذاهای دریایی گسترده تر میباشد. زیرا ممکن است به عناصری چون جیوه و آرسنیک آلوده باشند و میزان این آلاینده ها خارج از حد مجاز باشد.

 

 

 

مواد تشکیل دهنده تن ماهی

در تن ماهی به غیر از ماهی، مواد دیگری نیز موجود است. البته شایعاتی مبنی بر بودن پنبه داخل تن ماهی وجود داشت که با خواندن این مقاله میتوانید حقیقت این ماجرا را پیدا کنید.

روغن

به غیر از ماهی، روغنی که داخل قوطی تن ماهی مشاهده میکنید نیز از مواد تشکیل دهنده تن ماهی می باشد. اگر قیمت یک تن ماهی بسیار زیاد بود تعجب نکنید چرا که آن تن ماهی از روغن خود ماهی تشکیل شده.

در سایر تن ماهی ها از روغن های دیگر مثل اغلب روغن های مایع استفاده میشود. اما چون در مجاورت با ماهی قرار میگرد بوی ماهی میگیرد پس فکر نکنید که این روغن همان روغن ماهی است!

البته بعضی کارخانجات از روغن زیتون نیز داخل تن ماهی استفاده میکنند. جالب است بدانید که این روغن طعم بی نظیری به ماهی می دهد، گرچه بعضی افراد بوی روغن زیتون را نمی پسندند.

آب

بله در تن ماهی نیز آب وجود دارد. اما به دو دلیل

اول اینکه اگر قرار بود تن ماهی فقط با روغن پر شود، مقدار بسیار زیادی روغن استفاده میشد و هزینه های زیادی را در بر داشت. پس آب به روغن اضافه کردند تا بتوانند صرفه جویی کنند.

دومین دلیل اضافه کردن آب به تن ماهی این است که: آب نقطه جوش را پایین می آورد و همین دلیل باعث می شود تن ماهی در عرض بیست دقیقه به جوش بیاید و بتوانید سریع آن را نوش جان کنید.

ادویه

هر بار که اقدام به خرید تن ماهی میکنید با دقت روی بسته بندی را مطالعه کنید. چون اکثر کارخانه ها خط تولید خود را آپدیت کرده اند و طعم های مختلفی به تن ماهی اضافه کرده اند.

البته که اکثر تن ماهی ها بدون طعم دهنده هست اما تن ماهی های جدید با ادویه هایی مثل فلفل، ادویه هفت رنگ، زیره، سیر، پیاز، گوجه و فلفل دلمه و… ساخته شده اند.

پس اگر طعم خالص تن ماهی را دوست دارید هنگام خرید دقت کنید که بدون طعم دهنده باشد.

نمک

لابد شنیده اید که میگویند: « هرچه بگندد نمکش می زنند. » دقیقاً همین کار را برای تن ماهی نیز انجام میدهند. نمک جزو موادی است که فاسد شدن را به تأخیر می اندازد.

نمک به عنوان یکی از مواد نگهدارنده کنسرو تن ماهی استفاده میشود، به علت ساختار ماهی نمیتوانند مواد نگهداره خاصی به آن اضافه کنند، پس نمک را جایگزین میکنند.

  

فواید تن ماهی

تن ماهی یک منبع ارزان پروتئین است. ماندگاری بالای کنسرو تن ماهی و فاسد نشدن آن برای مدت طولانی هم نکته مثبت دیگری است که باید در نظر گرفت.

اگر به‌ دنبال لاغری در خانه بدون رژیم و ورزش هستید، مصرف تن ماهی گزینه مناسبی برای شما خواهد بود. تن ماهی بدلیل داشتن کالری کمتر و پروتئینی بالا هنگامی که مصرف میکنید حس سیر شدن را به شما میدهد و به همین خاطر رژیم‌های غذایی دارای پروتئین بالا برای کاهش وزن بسیار مناسب خواهند بود.

فراموش نکنید که مصرف پروتئین برای زنان ضروری است پس این کنسرو گزینه خوبی برای یک وعده غذایی رژیمی پروتئینی محسوب می‌شود.

 

تن ماهی را چجوری درست کنیم؟

 

تن ماهی رو به رشد و انقراض ماهی ها

محصول تن ماهی باعث شده یک مدیریت پایدار غذایی در کل جهان را بوجود اورد .یکی از راه های حمایت از مدیریت غذایی درک کرد این محصول در اکوسیستم دریایی و اقتصاد جهانی میباشد.

محصول تن ماهی نوعی مواد غذایی در اقتصاد کل جهان میباشد که میتوان یک ارزش پولی در محیط دریایی بوجود اورد که باعث رشد صنعت ماهیگیری در صید و فروش این محصول میباشد .

در محصولی مثل تن ماهی درآمدها به صورت همتراز و در حال حجم گرفتن میباشند . با این حال فشار ماهیگیری بیش از حد به تهدید این گونه از جانور آبزی میشود . تن ماهی در حال حاضر یک سهام 9میلیارد دلاری را برای مدیریت مواد غذایی بوجود آورده است که میتوان این حجم از سهام را یک نوع انقراض در صنعت ماهیگیری دانست چراکه در سال 2018،اقیانوس آرام بدلیل صید بیش از حد ماهی ها باعث از بین رفتن اکوسیستم دریایی شد .

کنسرو ماهی یک منبع غذایی مهم است. تن ماهی غنی از پروتئین و بسیاری از مواد مغذی ضروری دیگر، از جمله بسیاری که منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 هستند. بسیاری از انواع مختلف موجودات دریایی کنسرو شده اند.

بر اساس گزارشات منتشر شده در مدیریت شیلات منطقه ای جهان دو کشور اندونزی و ژاپن یک قطب تولید تن ماهی میباشند که از سال 2013 تا به الان این روند رو به رشد را به خود اختصاص میدهند.

حتی میتوان گفت درسال 2018 یک رکورد باور نکردنی را کشور اندونزی در خصوص تولید تن ماهی به خود اخصاص داد که آمار نشان میدهد 4میلیون تن از این محصول را به تولید رسانده است .

تولید کنسرو های غذایی  در سرتاسر جهان انجام میشود ولی تن ماهی حداقل سه چهار از این کنسروها را به خود اختصاص داده است چرا که در هر فروشگاهی که میروید اولین محصول غذایی گوشتی نیمه آماده تن ماهی میباشد و اگر چه قیمت این محصول رو به رشد میباشد ولی باید دانست که یک منبع پروتئینی عالی برای یک وعده غذا میباشد .

بزرگ ترین شرکت تولید کننده تن ماهی شرکت بلوفین ساشیمی میباشد که یک قطب تولید تن ماهی است . برخی از کارشناسان این شرکت را به انجام کارهای سیاسی نیز در تقضای محصولات غذایی نام برده اند که 6درصد از این تقضای جهانی مربوط به این شرکت بلوفین ساشیمی میباشد.

اکثر کارخانجات از ماشین آلات صنایع غذایی استفاده میکنند. که شرکت انصار استیل با افتخار بزرگترین تولید کننده ماشین آلات صنایع غذایی در اصفهان است و به تمام نقاط جهان نیز ارسال دارد.

کلام اخر

تن ماهی یک مواد غذایی عالی میباشد که درکل جهان باعث رشد اقتصادی است چراکه بهترین ماده غذایی گوشتی میباشد . مصرف این نوع مواد غذایی را میتوان در برنامه غذایی خود گذاشته چرا که نه تنها باعث صدمه زدن به سلامتی نمیشود بلکه منبع پروتئنی برای بدن میباشد.

  • شرکت ماشین سازی انصاراستیل
  • ۰
  • ۰

 در دنیای امروز، با بالارفتن جمعیت و زیاد شدن مشغله ها، غذاهای آماده و کنسروی از اهمیت بالایی برخوردار شده اند به طوری که روزانه افراد زیادی از غذاهای آماده، کنسروی و فست فود استفاده می کنند.

اگر شما هم جزو افرادی باشید که از غذاهای کنسروی زیاد استفاده می کنید، شاید تاکنون با خودتان سوال کرده باشید که این کنسروها چگونه تهیه و تولید می شوند؟!

فرآیند کنسرو کردن به چه صورت است؟

فرآیند کنسرو کردن بسته به مواد غذایی مختلف، متفاوت است. به طور مثال فرآیند کنسرو کردن ذرت با بادمجان متفاوت است.

اما انواع کنسرو خورشت به صورت زیر کنسرو و تهیه می شوند:

 

پردازش

این مرحله برای تمام موادغذایی که قرار است به کنسرو تبدیل شوند، انجام می گیرد. در این مرحله ماده ی غذایی با توجه به ماهیتی که دارد، لازم است شسته شود، پوست‌ گیری شود، خرد یا له شود و در نهایت پخته می‌ شود.

 

مهر و موم کردن

این مرحله یکی از مهم ترین مراحل در تهیه ی انواع کنسرو است. در این مرحله محصول پخته شده را در قوطی‌ های مخصوص می ‌ریزند و آن را محکم می‌ کنند تا هوا به داخل ظرف کنسرو نفوذ نکند.

حرارت دهی

در آخرین مرحله، کنسرو را حرارت می دهند تا تمام آلودگی ها و باکتری های آن از بین برود. حرارت بالا از فساد ماده غذایی پیش گیری می ‌کند و مهم ترین نکته در ایجاد ماندگاری محصولات کنسروی است تا بتوان کنسرو سالمی را تهیه و تولید کرد.

 

در هنگام خرید کنسرو دقت کنید که از برند معتبری خرید کنید تا غذایی سالم را میل نمایید. دقت کنید که در قوطی نباید برآمده باشد و یا نباید فرورفتگی داشته باشد.

خط تولید کنسرو خورشت سبزی

 

طرز تهیه ی خورشت برای کنسرو

به طور کلی طرز تهیه ی انواع خورشت ها در هنگام کنسروی شدنشان تغییر خاصی پیدا نمی کند! طرز تهیه ی کنسرو خورشت سبزی و طرز تهیه ی کنسرو خورشت قیمه که مهم ترین انواع کنسرو خورشت هستند، با روش طبخ خانگی شان تفاوت چندانی ندارند!

فقط می توان گفت که میزان مواد مغذی آن ها کاهش می کند که این امری بدیهی است زیرا  به طور کلی در فرآیند تهیه ی تمام غذاها، با توجه به اینکه چطور و چقدر حرارت می‌ بینند، کیفیت مواد اولیه‌ شان کم می ‌شود.

خوب است بدانید که در روند پخت و حرارت دیدن مواد غذایی، بیشتر ویتامین‌ های آن‌ ها تجزیه می‌ شوند و از دست می‌ روند اما پروتئین، کربوهیدرات، چربی و املاحی مانند آهن،‌ روی و کلسیم مواد غذایی با پخته شدن از بین نمی‌ روند. اما هرچه حرارت بالا تر باشد میزان نابودی ویتامین های غذایی نیز بیش تر است.

 

خط تولید کنسرو خورشت قیمه

 

قیمت کنسرو خورشت

امروزه در بازار برندهای مختلفی در زمینه ی تولید و ارائه ی کنسرو به مشتریان فعالیت می کنند. و قیمت ها نیز بسته به کیفیت و نوع برند  و مواد به کار رفته درآن متفاوت است. اما این تفاوت هنگفت نیست!

بنابراین نمی توان رقم دقیقی را ارائه کرد. شما می توایند با مراجعه به فروشگاه های مواد غذایی و فروشگاه های انلاین از قیمت های آن آگاهی پیدا کرده و از برند مورد نظر خود خریداری نمایید.

  • شرکت ماشین سازی انصاراستیل
  • ۰
  • ۰

میگو ها جزغذاهای دریایی هستند که برای سلامت بدن بسیار مفید اند . شاید درمورد خواص ماهی زیاد  شنیده باشید اما میگو به دلیل کمیاب تر بودن و سختی در تبخ آن مورد کم لطفی قراره گرفته است .

میگو سرشار از منابع غنی کلسیم ، پروتئین و ید است ولی به دلیل تبخ سخت ، بوی زهم ، قیمت و . . . کم استفاده میشود .

به همین دلیل اکثراً در بازار میگو را به صورت کنسرو های اماده و پخته راحت و بدون بوی زهم با قیمت مناسب در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفته است.

 

میگو

میگو جز سخت پوستانی است که حدودا 10 پا دارد و بیشتر در اب های شور مانند : اقیانوس ها ، دریا ها ، رودخانه ها و . . .   یافت میشود اما در صد کمی از میگو ها در اب شیرین هم یافت میشوند .

رنگ ، شکل ، نوع تغذیه و مقدار خواص میگو به مکان زندگی میگو مربوط است .

میگو سرشار از ویتامین ، کربوهیدرات ، زینک و مینزیم میباشد که برای مو ،پوست ، انرژی روزانه و . . .  بسیار مفید است اما میگو به دلیل اینکه از بقیه ی آبزی ها کمیاب تر و بوی زهم بیشتری دارد کم تر مورد استفاده خانواده ها قرار میگیرد .

برای استفاده از میگو باید این نکته رو در نظر بگیرید که میگو یکی از موادی است که خیلی ها به آن آلرژی دارند و این ممکن است خیلی خطر ناک باشد علائم آلرژی بعد از استفاده از میگو بدین صورت خود را نشان می دهند : سوزش ، خارش ، حالت تهوع ، کهیر و . . .

نکته جالب میگو این است که به دلیل نبود آهن، خون ابی رنگی دارد که سرشار از مس است .

 

خواص میگو

 

میگو به دلیل وجود مقدار فراوانی ویتامین ، کربوهیدرات ، زینک و منیزیم  خواص فراوانی در بدن شما و در نتیجه تحول زیادی در زندگی شما ایجاد میکند .
پروتئین: ۱۸ گرم
سلنیوم: ۴۸ درصد نیاز بدن
آهن: ۱۵٪ از نیاز بدن
فسفر: ۱۲٪ از نیاز بدن
روی: ۹٪ از نیاز بدن
منیزیم: ۷٪ از نیاز بدن

چند نمونه از این خواص عبارت اند از :

1 – تقویت استخوان  :  برای تقویت استحکام و رشد استخوان نیاز به دو عنصر کلسیم و فسفر است که هر دو ی این عناصر به فراوانی در میگو یافت میشود به همین دلیل خوردن این ماده غذایی بسیار مفید در همه ی سنین مخصوصا برای کودکان در حال رشد و میان سالان ضروری است.

2 – کاهش وزن : میگو به دلیل اینکه پک کاملی از ویتامین ، کلسیم ، کربوهیدرات و… است مناسب برای استفاده در انواع رژیم ها است .

میگو های کوچک حدودا 7 کالری و میگو های بزرگ حدودا 18 کالری دارد و این آمار نشان میدهد که میگو علاوه بر اینکه ماده ای بسیار لذیذ ، خوشمزه و مغذی هستند و شما را برای مدت طولانی سیر نگه میدارند اما کالری کمی دارد .

3 – افسردگی : همه ی ادم ها بخاطر مشکلات روزانه ، فشار های روانی ، اب و هوای آلوده و … در معرض افسردگی هستند . میگو به دلیل داشتن اسید چرب و امگا سه خطر ابتلا به افسردگی را کاهش میدهد . میگو برای رفع خلق و خوی تند بسیار مفید است .

4 – تیروئید : بیشتر ما از خطر هایی که کم کاری و پر کاری تیروئید برای روح و جسم انسان ایجاد میکند باخبریم ، میگو به دلیل داشتن مقدار فراوانی ید باعت تنظیم غده تیروئید میشود  . همچنین میتوان برای تنظیم متابولیسم از میگو کمک گرفت .

5 – تنظیم هورمون : هورمون های بدن باید به مقدار متعادلی فعالیت کنن میگو به دلیل داشتن پروتین بالا به کنترل تولید و فعالیت های هورمون ها کمک میکند . همچنین  برای کسانی که ورزش های سنگین و در پی حجیم کردن عضلات خود هستند مناسب است .

6 – فشار خون بالا : میگو دارای انواع ویتامین است .  ویتامین ب مانند ب6 ، ب12 و . . .  در این غذای دریایی بسیار زیاد است  ، همچنین  در میگو مقدار زیادی ناسین و اسید پانتوتنیک است که این ویتامین ها برای جلوگیری از فشار خون و بهبود کم خونی بسیار مفید است .

کسانی که از کم خونی به دلیل کمبود گولبول قرمز رنج میبرند به توصیه ی دکتر از میگو استفاده میکنند .

7 – افزایش انرژی : اگر در طول روز زود خسته میشوید و انرژی کم میاورید به مدت یک هفته به صورت مرتب از میگو استفاده کنید تا تاثیر آن را در انرژی و تمرکز خود ببینید . میگو به دلیل داشتن تمام عناصر مورد نیاز بدن، بدن را غنی از هر ویتامین ، پروتیین ، کلسیم و . . . میکند .

 

کنسرو میگو

میگو با تمام خوشمزگی ، لذیذ بودن و خواص فراوان ، بوی زهم شدیدی دارد که باید با مهارت آن را از بین برد تا بتوان از آن لذت برد و این کار به شدت سخت و دشوار است به علاوه پاک کردن میگو کاری سخت و طاقت فرسا است پس چه ایده ای بهتر از اینکه آن را به صورت پاک شده ، پخته و بدون بوی زهم و با قیمت مناست به راحتی به خانه ی خود بیاوریم . کنسرو های اماده این قابلیت را برای شما فراهم کردند

میگو جز دسته کنسرو های گوشتی است . کنسرو های گوشتی کنسرو هایی است که بیشتر مواد داخل آن گوشت است این کنسرو ها پروتئین فراوانی دارند و به سلامت بدن کمک فراوانی میکنند .

 

طرز تهیه ی کنسرو میگو

خط تولید میگو به سه بخش آماده سازی ، تولید ، و بسته بندی تقسیم میشود .

آماده سازی

1 – میز کار : میز کار شامل خرید مرغوب ترین نوع میگو است .

2– وان آماده سازی : در این قسمت میگو ها  پاک و شسته میشوند .

تولید

1 – دیگ پخت : در این قسمت میگو هایی که پاک و به درستی شسته و تمیز شده اند به همراه ادویه در دیگ هایی بزرگ پخته میشوند .

2 – پرکن : خوراک آماده شده و به لذیذ ترین طعم ممکن رسیده است . حالا وقت این است که در ظرف مناسب ریخته شود این کار با دستگاه هایی اتوماتیک انجام میشود .

3 – محلول ریز : مقداری مواد نگهدارنده به کنسرو اضافه  می شود تا زمان استفاده از آن بیشتر باشد .

4 – اگزاست : حال با دستگاهی مجهز، هوای درون قوطی ها بیرون کشیده میشود تا احتمال فاسد شدن و کپک زدن آن کم تر شود .

5 – در بند : در کنسرو ها بسته می شود .

6 – قوطی شور : قوطی های کنسرو شسته میشنود تا باکتری ای وارد کنسرو نشود و یا موقع استفاده شما به مشکلی بر نخورید .

7 – اتوکلاو : پس از قرار دادن کنسرو ها در اتوکلاو و بستن در آن مقداری هوا در محفظه کنسرو ها باقی مانده است با فشار و حرارت بخار خارج میشود .

بسته بندی

1 – جت پرینتر : با این دستگاه تاریخ تولید و تاریخ انقضا را روی محصول ثبت میکنند .

2 – شرینگ پک : نوعی بسته بندی است که نوعی پلاستیک شفاف و تلقی روی محصول کشیده میشود و محصول ، بسته بندی شده و آماده ی فرستادن به سوپر مارکت ها و فروشگاه هاست .

طرز نگهداری از کنسرو های گوشتی

هرغذایی نیاز به یک سری شرایط برای ماندگاری دارد و تابستان یکی از ماه هایی است که به دلیل گرمای هوا امکان خراب شدن غذا ، کنسرو ، میوه و . . .  بیشتر از مواقع دیگر است

اگر مواد غذایی فاسد ، خراب و . . . استفاده شود باعث میشود بیماری های زیادی در دل و روده مانند اسهال ، استفراغ ، مسمومیت ، حالت تهوع معده درد و . . . ایجاد شود .

کنسرو های گوشتی  مخصوصا میگو که به تنهایی زود فاسد میشوند یکی از مواد غذایی ایست که علاوه بر گرما مدت کمی تاریخ مصرف دارد و باید حواستان را جمع کنید تا دچار مشکل و مریضی نشوید .

طرز استفاده از کنسرو میگو

کنسروی که در جای خنک نگهداری شده را برداشته و پس از چک کردن تاریخ انقضای آن کنسرو را در قابلمه ای پر آب گذاشته به طوری که آب تا بالای کنسرو بیاید ، قابلمه را روی حرارت گذاشته و به مدت 20 الی 25 دقیقه اجازه میدهیم بجوشد ، بعد درب آن را باز کرده و آن را به طور دلخواه میل میکنید

 کلام اخر . . .

میگو یکی از غذا های محبوب دنیا است که خواص فراوانی دارد و باعث نشاط ، انرژی ، سلامتی و . . . میشود اما در استفاده ی آن باید مراقب باشیم که فاسد نباشد و حساسیت نداشته باشیم .

میگو غذایی است که برای درست کردن آن باید مهارت و زمان  زیادی داشته باشیم چون هم به پاک کردن نیاز دارد و گرفتن بوی زهم آن نکته ی اصلی این غذا است  . کارخانه ها کنسرو های اماده میگو را پخته ، بدون بوی زهم برای استفاده ی شما اماده کرده اند تا در صورت اینکه هوس کردید یا نیاز داشتید به راحتی از فروشگاه یا سوپر مارکت دریافت کنید و به راحتی میل کنید .

شرکت انصار استیل به عنوال تولید کننده ی ماشین الاتی که در زمینه مواد غذایی کنسرو شده فعالیت دارد این امکان را برای شما فراهم کرده اند تا بر اساس محصول شما نیاز  شما  را برای راه اندازی یک خط تولید کامل برطرف کند .

  • شرکت ماشین سازی انصاراستیل